spot_img
23.5 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 9, 2023
Altele
  AcasăEvenimentRevoltator: Lebădă rănită grav de un grup de tineri. Au aruncat cu...

  Revoltator: Lebădă rănită grav de un grup de tineri. Au aruncat cu pietre în pasăre

  O lebădă aflată pe lacul de acumulare din municipiul Târgu Jiu a fost rănită grav de către un grup de tineri, care au aruncat cu pietre de în superba pasăre. Aceasta a fost dusă la un medic veterinar, dar nu se știe dacă va supraviețui.

  Claudiu Fiu, vicepreședintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Gorj, speră ca cei responsabili să fie trași la răspundere: „Incredibil ce «oameni» avem în jurul nostru…Incredibil în ce lume trăim.
  Astazi un grup de tineri fără pic de educație a aruncat cu pietre în pasărea simbol a orașului Târgu Jiu…Masculul de lebădă „Tică”. Acesta se afla pe apă în imediata apropiere a zonei unde femela lui cuibărește.
  Avem aceste informații de la un martor care a văzut de la distanta. Sper și cer ajutorul tuturor celor care dețin informații sau camere video si care pot ajuta la identificarea acestor derbedei. Incidentul a avut loc în cartierului Bicaz pe lacul de acumulare din zona Insuliță, în jurul orelor 12.

  Lebede
  Nu înțeleg și nu voi înțelege niciodată gestul. Perechea de lebede are 12 ani de conviețuire, a trecut prin perioade dificile, și-au pierdut toți puii în anul când lacul a fost golit. Femela a mai suferit un accident în linia de troleu, iar anul trecut i-au fost furați trei din cei șase boboci dupa primele zile de la eclozare. Acum, masculul este rănit foarte grav la cap și are probleme neurologice. A fost transportat la un cabinet veterinar de către angajații Ajvps-Gorj. Mulțumesc Anna Lemnaru pentru implicare, mulțumesc Blue Cat Vet pentru profesionalism. Sper să nu-l pierdem, altfel pierdem o pereche de păsări delicate, care ne-au bucurat 12 ani cu frumusețea și gingășia lor.
  Rușine derbedeilor, rușine părinților vostri, sper sa fiți identificați cât mai repede și sa plătiți pentru faptă!
  Îmi doresc ca instituțiile de forta măcar sa încerce obținerea informațiilor necesare pedepsirii acestor neoameni“.

   

  3 COMENTARII

  1. Dupa identificarea nemernicilor, ar trebui legati si asupra lor aruncate pietre, intocmai cum au procedat ei.Societatea romaneasca are nevoie de forta prin forta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!