spot_img
22.9 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateAparegio Gorj, întâlnire de lucru privind stadiul lucrărilor aflate în derulare

  Aparegio Gorj, întâlnire de lucru privind stadiul lucrărilor aflate în derulare

  Operatorul regional de apă și canal, Aparegio Gorj a găzduit vineri, 31.03.2023, o întâlnire de lucru ce a avut în atenție stadiul contractelor de lucrări aflate în derulare, procentul de execuție, dar și etapele ce urmează a fi parcurse pentru finalizarea cu succes a “Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”.

  La întrevedere au participat: conducerea societății, managerii de contract, șefii centrelor de exploatare și distribuție, antreprenorii contractelor de lucrări, reprezentanții unităților administrativ teritoriale ce fac parte din proiect dar și mandatari ai Consiliului Județean Gorj și ai Primăriei Târgu-Jiu.

  Aparegio Aparegio Gorj și-a propus ca pentru fiecare contract finanțat în cadrul POIM, să existe o implicare majoră, iar pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie inclusiv de sprijinul autorităților locale și județene, fapt ce se și întâmplă ori de câte ori este necesar.

  În cadrul “Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj”, Aparegio Gorj și-a propus investiții în 11 unitățile teritoriale-administrative. În prezent, sunt atribuite 25 de contracte de lucrări din cele 32 finanțate în cadrul POIM.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: