spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentViolenață în familie ”taxată” de polițiști

  Violenață în familie ”taxată” de polițiști

  În acest sfârșit de săptămână, polițiștii gorjeni au emis 3 ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de 5 zile, față de persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de violență în familie,dispunându-se ca agresorii să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o anumită distanță față de victimă.

  ”Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Petroșani, județ Hunedoara, cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Vladimir, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, de 32 de ani, din aceeași localitate.

  Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a avut o discuție în contradictoriu cu  concubina sa, fapt ce l-a determinat să exercite acte de violență asupra sa. Femeia nu a solicitat să fie  transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj

  Și polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 78 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că fiul său, de 45 de ani, din municipiul Petroşani, care locuiește fără fără forme legale în aceeași localitate, ar fi exercitat acte de violență asupra sa. Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, aflându-se sub influența alcoolului, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui său. Bărbatul de 78 de ani nu a solicitat să fie  transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Iar polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au fost sesizaţi prin apelul 112, de o femeie de 39 de ani, din localitate, cu privire la faptul că soţul său, de 41 de ani, cu acelaşi domiciliu, ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

  ”Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi sosit la locuinţă aflându-se sub influența alcoolului, ocazie cu care ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale” a transmis aceeași sursă.

  În toate cele trei cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și, totodată, au emis trei ordine de protecție provizorii, pe o perioada de 5 zile, față de agresori, victimele fiind reintroduse în locuință.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: