spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăExterneDupă ce China și India i-au spus să plece din Ucraina, Putin...

  După ce China și India i-au spus să plece din Ucraina, Putin a trimis un mesager în SUA

  De câteva zile au început să apară indicii că liderul rus nu mai are variante prin care să câștige războiul. Beijing, marele prieten al Moscovei, i-a transmis că nu-l mai susține, sugerându-i să găsească o rezolvare. Astfel, primul semnal a fost transmis către SUA, anunță spotmedia.ro.

  Săptămâna trecută, la forumul Organizației de Cooperare Shanghai, desfășurat în Uzbekistan, Vladimir Putin s-a întâlnit cu Xi Jinping, președintele Chinei, dar a discutat și cu Narendra Modi, prim-ministrul Indiei.

  Direct sau indirect, ambii lideri care au relații bune cu Rusia i-au transmis lui Vladimir Putin să încheie războiul.

  La summit a participat și Recep Erdogan, președintele Turciei, ca invitat al organizației.

  În mod ciudat, președintele Turciei nu a asistat la ceremoniile legate de înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, zburând spre SUA, unde a avut întâlniri cu “oficiali americani și cetățeni obișnuiți”, cum a anunțat presa din Turcia.

  Oficial, călătoria liderului de la Ankara e una electorală, dar alegerile prezidențiale vor avea loc abia în iunie 2023.

  Vizita în America a lui Erdogan are o mai mare legătură cu recent încheiatul summit din Uzbekistan decât cu viitoarea sa campanie pentru un nou mandat. Recep Erdogan e un mesager care a plecat la Washington să transmită ceva guvernului SUA.

  Într-un lung interviu oferit PBS, postul public de radio al SUA, președintele Turciei a lăsat să se înțeleagă că mesajul cu care a venit în America e că Vladimir Putin caută o soluție să încheie războiul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!