spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăHeadlines12 metri în gol: Un gorjean care lucra pentru o firmă de...

  12 metri în gol: Un gorjean care lucra pentru o firmă de construcții, la Petroșani, a căzut de pe acoperișul clădirii

  Accident de muncă, marți, pe raza orașului Petroșani. În eveniment a fost implicat un muncitor din județul Gorj, în vârstă de 45 de ani, care lucra la înălțime, pentru ridicarea unui magazin de materiale de construcții, în județul vecin, Hunedoara. Omul a căzut de pe acoperiș de la o înălțime de 10-12 metri. A scăpat cu viață. dar are multiple fracturi costale și o contuzie la bazin. Muncitorul din Gorj a primit îngrijiri medicale la spitalul din Petroșani.

  Inspectorii ITM Hunedoara au declarat accident de muncă în urmă incidentului de marți dimineața și așteptau de la angajator un raport a celor întâmplate. Angajatul din Gorj desfășura, potrivit conducerii ITM Hunedoara, activități de izolare a acoperișului și a căzut de la o înălțime de 10-12 m printr-un izolator al acoperișului care în mod normal trebuia să fie acoperit cu o tablă.
  „După cădere a acuzat dureri la nivelul membrelor inferioare, nu s-au constatat la fața locului pete de sânge. A fost preluat de SMURD cu semne vitale”, a declarat Dani Șufana, inspector adjunct ITM Hunedoara, potrivit presei din judetul vecin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: