spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCamere de supraveghere la UPU

  Camere de supraveghere la UPU

  Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu va fi supravegheată video. Sistemul va fi montat, pentru a se verifica modul în care interacționează personalul medical cu pacienții, precum și timpul de așteptare.

  „Au fost alocate fondurile necesare pentru montarea unui sistem de supraveghere video la Unitatea de Primiri Urgențe. Acesta va fi compus dintr-un echipament de stocare a datelor și patru camere video, care vor fi montate în perioada imediat următoare. În prezent, a fost demarată selecția de oferte în vederea atribuirii contractului de prestări servicii“, a spus Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Se lucrează la modernizarea UPU

  Este necesară și instalarea unui sistem de supraveghere video, acum, că se lucrează la extinderea și modernizarea UPU.

  „Se lucrează la extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe și era necesară și supravegherea video“, a precizat Mihaela Țicleanu, la Radio Oltenia.

  Ce alte unități sunt supravegheate video

  Și alte unități din incinta Spitalului Județean de Urgență sunt supravegheate video.

  „Un sistem de supraveghere video este funcțional la nivelul spitalului, la clădirile de pe strada Progresului și din zona Pasarelă. Intrările în Ambulatoriul Integrat sunt supravegheate video, fiind camere montate și pe holurile unității. De asemenea, la secția de Psihiatrie sunt montate camere de supraveghere video“, a adăugat purtătorul de cuvânt al spitalului.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: