spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesImagine cu impact emoțional: Asistentă acuzată că a rănit un pacient

  Imagine cu impact emoțional: Asistentă acuzată că a rănit un pacient

  Un bătrân în vârstă de 82 de ani a fost externat din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cu răni groaznice la mâna dreapta.

  Vasilica Eugenia Duvlea, fiica pacientului, spune că a avut un șoc atunci când l-a văzut pe tatăl său, în momentul externării. Eugeniu Bercan, din Târgu Jiu, a fost internat la Secția Medicală cu unele afecțiuni respiratorii.

  „Vineri, când m-am dus să îl iau pe tată, meu de la spital am, observat că este tăiat la mână și cu răni foarte urâte. Tatăl mi-a povestit că în momentul în care o asistentă a vrută să- scoată flexura nu a putut să-i dea jos bandajul și a băgat foarfeca, astfel că l-a tăiat la mână“, ne-a povestit Vasilica Eugenia Duvlea. Ea spune că tatăl său nu era nici măcar bandajat la mână: „L-am curățit cu apă oxigenată și i-am pus unguent cicatrizant. Ar fi trebuit să ne contacteze și să ne spună ce s-a întâmplat, nu să-l trimită ca pe câine“.

  A sesizat conducerea Spitalului Județean de Urgență

  Bărbatul a fost internat pe data de 4 aprilie cu probleme respiratorii: „Tușea și nu putea să respire bine. Are și aparat la inimă“, explică fiica pacientului.

  Femeia a contactat conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu în legătură cu cele întâmplate: „L-am contactat pe domnul Vienescu și m-a sunat în această dimineață (n.r. – luni, 11 aprilie)“.

  Anchetă internă la Spitalul Județean

  La nivelul Spitalului Județean va fi  demarată o anchetă internă.

  „Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a discutat cu doamna care i-a sesizat incidentul, ruda pacientului, mai exact. Urmează să fie demarată o anchetă internă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat cu acesta. Printr-o dispoziție a managerului va fi constituită o comisie de verificare a aspectelor sesizate, care va decide și ce măsuri se impun“, a transmis conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!