spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMedic din Tunisia la Spitalul din Motru

  Medic din Tunisia la Spitalul din Motru

  Spitalul Municipal din Motru are un nou medic. Acesta a reușit să câștige astăzi concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist la Radiologie Imagistică Medicală, cu jumătate de normă. Concursul a fost câștigat de către medicul Charaf Hmida, care a obținut un punctaj total de peste 221 și a fost declarat admis. Charaf Hmida activează cu normă întreagă și la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Acesta a activat și până acum în cadrul Spitalului Municipal Motru, pe bază de contract de contract pe perioadă determinată

  Ce l-a determinat să vină în județul Gorj

  Charaf Hmida (30 de ani) este de naționalitate tunisiană. El a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității Iași, cu media 9,69. A urmat rezidențiatul A optat pentru Spitalul din Târgu Jiu, asta și pentru că soția sa care urmează să nască peste câteva zile este din orașul lui Brâncuși.

  Medicina este o tradiție în familia sa. Tatăl său profesează tot ca medic specialist în radiologie și imagistică. Acesta a decis, după terminarea liceului, să vină și să studieze medicina în România, mai ales că fusese informat că nivelul învățământului superior din țara noastră este la un nivel superior.

  „Facultatea de medicină din Iași a fost frumoasă, dar și foarte grea, pentru că mi-am dorit să ajung un medic bun, astfel că am învățat foarte mult. Am făcut multe nopți albe. În ultimul an de rezidențiat am căutat posturi și am avut oportunități în spitalele Târgu Jiu, București, Deva, Caransebeș. Am aplicat pentru postul din Târgu Jiu și am decis să rămân și pentru că soția mea este din Târgu Jiu“, a povestit medicul tunisian.

  „Nu simt că sunt străin“

  Charaf Hmida spune că are o relație foarte bună cu tot personalul medica atât de la spitalul din Târgu Jiu, cât și la cel din Motru: „M-am integrat foarte bine. Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii mei. Nu simt că sunt străin. Sunt norocos pentru că am o echipă la Secția de Radiologie și în cadrul spitalului cu care mă înțeleg foarte bine“, a precizat medicul la o emisiune de televiziune.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: