spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesPNL a decăzut foarte mult... Vezi cine spune asta

  PNL a decăzut foarte mult… Vezi cine spune asta

  Unul dintre liderii de la Gorj ai Partidului Social Democrat s-a declarat surprins de modul în care s-a degradat Partidul Național Liberal. Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele organizației PSD Gorj, consieră că PNL a decăzut foarte mult la Gorj, fapt ce determină plecări din partid.

  „Rămân surprins să constat cât de mult s-a degradat acest partid la Gorj, cu tradiție în România, într-un timp așa de scurt. De aici și motivele care stau la baza unor decizii în rândul membrilor de partid și, sincer, îi înțeleg foarte bine pe domnii primari și nu doar pe aceștia, când aleg să plece din PNL.” a transmis Cosmin Popescu.

  De asemenea, prim-vicepreședintele PSD Gorj nu dă nici o șansă conducerii PNL, în încercarea de a dezbina conducerea organizației din care face parte. Acesta se referă la acuzații lansate în spațiul public menite să creeze animozități între el și președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

  „Frământările și încercările eșuate ale conducerii PNL de a crea crevase în PSD, pe modelul lor, nu își vor atinge niciodată obiectivul. Atât pe mine cât și pe domnul președinte ne preocupă doar dezvoltarea Gorjului, restul, circul ieftin de la PNL, trebuie să rămână acolo unde este, în mocirla în care se zbate. Obiectivele nostre sunt clare, îndreptate către cetățeni și îi asigurăm pe toți gorjenii că echipa PSD este mai unită ca niciodată, iar împreună vom reuși să dezvoltăm Gorjul prin toate mijloacele pe care le avem la îndemână”, a declarat Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: