spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesȘeful salvamontiștilor din România, luat în calcul pentru o posibilă candidatură la...

  Șeful salvamontiștilor din România, luat în calcul pentru o posibilă candidatură la Primăria Târgu Jiu

  Sabin Cornoiu, șeful salvamontiștilor din România, este luat în calcul pentru o eventuală candidatură la Primăria Târgu Jiu din partea PSD, fiind inclus în sondajul intern care va fi desfășurat în Târgu Jiu.

  Sabin Cornoiu, care este șeful Serviciului Județean Salvamont Gorj și reprezentantul salvamontiștilor din România, spune că poateavea în vedere o asemenea variantă: „Simt că nu mi-am spus ultimul cuvânt în salvarea montană, dar pot oricând să încerc o nouă abordare și provocare. Nu pot să spun niciodată nu. Să vedem. Timpul este înainte și vom decide, dar în clipa de față tot elanul meu se concentrează pe activitatea Salvamont. Cu siguranță vom discuta despre o eventuală candidatură și o pot lua în calcul. Să fiu sănătos și, dacă o să cred că o să pot face ceva pentru comunitate, cu siguranță voi analiza această propunere“, a spus Sabin Cornoiu la o emisiune de la Radio Târgu Jiu.

  Sabin Cornoiu este salvamontistul care a modernizat această structură de salvare din România, bucurându-se de recunoaștere la nivel internațional.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: