spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesȘocant! Boicotează ședințele CL la Urdari. Au încercat să ofere ”atenții”

  Șocant! Boicotează ședințele CL la Urdari. Au încercat să ofere ”atenții”

  Urdari, comuna minerilor cumsecade şi mulţumiţi
  Primăria Urdari

  Vineri 13 noiembrie, la orele 15.00, în cadrul Primariei Urdari a fost convocată ședința ordinară a Consiliului Local Urdari, pentru stabilirea comisiilor locale, aprobarea unor proiecte pentru comunitate și propunerea consilierilor pentru postul de viceprimar precum și alegerea unuia dintre ei.

  ”Imediat după sfârșitul alegerilor locale, membrii PNL, dl. Ilie Merișor și dl. Bebe Tauru au contactat pe rând toți consilierii aleși oferindu-le „atenții” pentru a beneficia de votul acestora în favoarea persoanei susținute de ei la funcția de viceprimar, în persoana dl. Flavian Sanda, fiul actualei secretare a Primăriei Urdari, doamna Elena Sanda.

  Nereușind să obțină „loialitatea” mai multor consilieri aleși, pentru a putea face majoritatea, membrii PNL, împreună cu liderul USR dl. Relu Sulugiu și un consilier al aceluiași partid, au decis să boicoteze ședințele și să nu se prezinte la acestea, trecându-și astfel, așa cum ne-au obișnuit, propriile interese pe primul în detrimentul intereselor comunității, consiliul fiind în imposibilitatea de a pune în practică proiecte vitale pentru Comuna Urdari.

  Săptămâna viitoare, dl. primar Mihai Calota va mai convoca încă o dată Consiliul Local Urdari într-o ședință extraordinară într-o ultima tentativă de a salva situația comunității și a reuși să treacă proiectele de pe ordinea de zi, atât de stringente pentru urdăreni. Dacă situația se va repeta, dl. primar Mihai Calota va lua în considerare dizolvarea consiliului local și alegere acestuia într-o data cel mai probabil din anul 2021, dată ce va fi fixată ulterior deciziei de către Prefectul Județului Gorj și aprobată de către București” ne-au transmis surse demene de încredere din cadrul Primăriei Urdari.

  La Urdari alianța PNL-USR deține 6 consilieri locali din totalul de 13 și separat, ambele partide au avut o campanie electorală bazată pe promisiuni de sprijin ale proiectelor benefice comunității, în totală contradicție cu atitudinea adoptată de cele două formațiuni politice în prezent.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: