spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSpitalul Județean caută în continuare specialiști

  Spitalul Județean caută în continuare specialiști

  Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu caută în continuare medici specialiști. Trei dintre concursurile de angajare sunt programate în aceste zile, iar alte trei concursuri vor avea loc până în această toamnă. A avut loc deja primul concurs de încadrare a unui medic specialist pentru Laboratorul din cadrul unității medicale. Săptămâna aceasta va fi încadrat medicul specialist Monica Iordănoae.

  De asemenea, în data de 4 august este programat concursul pentru angajarea unui medic primar psihiatrie, în cadrul Secție de Psihiatrie din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

  Totodată, al treilea concurs este programat pe 9 august. Urmează să fie încadrat un medic rezident la Secția Anestezie și Terapie Intensivă. Astfel, vor fi completate cele trei posturi de medici specialiști de care are nevoie unitatea spitalicească.

  Potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, au fost scoase la concurs alte trei posturi de medic specialist. Până la jumătatea lunii august pot fi depuse dosarele de către personalul medical interesat. Concursul va avea loc în această toamnă.

  Au fost scoase la concurs: un post cu normă întreagă de medic specialist, specialitatea pneumologie, la Compartimentul Pneumologie, din cadrul Secției Medicină Internă I. A mai fost scos la concurs un post de normă întreagă de medic specialist specialitatea obstretică ginecologie, din cadrul secției cu același nume. Nu în ultimul rând mai este necesar să fie ocupat un post de medic în specialitatea anatomie patologică din cadrul Serviciului Anatomie Patologică din Spitalul Județean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: