spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăInterviuri“Vreau să scot PSD din conducerea administrativă a Primăriei și Consiliului Local...

  “Vreau să scot PSD din conducerea administrativă a Primăriei și Consiliului Local Târgu Jiu”

  Scandalul din PSD Târgu Jiu, bucuria primarului Marcel Romanescu. Edilul este convins că ruptura lui Adrian Tudor de PSD îl va avantaja în viitoarele alegeri. “Poate Adrian Tudor își dă seama că era mai bine să fi colaborat cu mine pe toată perioada celor trei ani de zile. Atunci, cine știe, puteam să discutăm de o legătură mult mai apropiată”, a transmis primarul Municipiului Târgu Jiu.

  Acuzat de blaturi, primarul Marcel Romanescu neagă orice înțelegere. “Din păcate, n-am fost obișnuit să fac blatul nici măcar acasă, când pregătește mama tortul. N-am rețeta necesară și n-am niciun blat cu niciuna dintre echipele din PSD. Nu pot să spun că sunt nefericit, e foarte bine, să își ducă războiul până la sfârșit. Eu le doresc sănătate maximă, nu le pot dori succes, pentru că succes îmi doresc mie în viitoarea campanie electorală. Vom vedea ce se întâmplă după alegeri, până atunci, singura mea echipă este PNL. Chestiunea asta a blatului cu Marcel Romanescu dă foarte bine pentru motivarea plecărilor din PSD sau pentru susținerea din partid a unor membri PSD. În momentul în care îl acuzi pe celălalt că are blat cu Romanescu, înseamnă că omul respectiv nu mai este un membru corect al PSD. Ei știu mult mai bine de ce și-a ales fiecare propriul drum. Pe mine mă interesează să mă concentrez pe activitatea din primărie. Să își rezolve problemele acolo, pentru că nu le-am creat eu. Eu am încercat să comunic”, a transmis edilul.

  Colaborare Romanescu- Tudor

  Marea dezamăgire a edilul din Târgu Jiu este că nu se bucură de susținerea partidelor de dreapta. Romanescu se aștepta cu USR și PMP să-l ajute în alegeri. Acum, când Tudor s-a despărțit de PSD, edilul susține este convins că îl va avea contracandidat. „Nu am la momentul acesta înțelegeri cu nimeni, din păcate nici măcar cu cei de pe partea dreaptă, care, la un moment dat, ar fi putut accepta ideea unei candidaturi comune. Așa cum nu au acceptat la Consiliul Județean, mă gândeam ca măcar la Primăria Municipiului Târgu Jiu să mă susțină. Nu s-a putu face acest lucru, iar fiecare formațiune și-a anunțat deja candidatul. Și PMP și USR au deja candidați anunțați pentru alegerile locale. Așa că va fi o competiție extrem de interesantă. După părerea mea, și domnul viceprimar Adrian Tudor va fi unul dintre candidați, poate la primărie, poate la CJ, încă nu am discutat cu dânsul. Poate Adrian Tudor își dă seama că era mai bine să fi colaborat cu mine pe toată perioada celor trei ani de zile. Atunci, cine știe, puteam să discutăm de o legătură mult mai apropiată. Nu a vrut să colaboreze, a preferat să meargă de unul singur, gândindu-se că la un moment dat PSD îi va oferi această șansă de a candida. Eu cred că la început aș fi putut face echipă cu oricine, însă în momentul de față este foarte greu, după trei ani de zile de războaie cu Adrian Tudor, cu Aurel Popescu și cu PSD în integralitate să mă mai gândesc la vreo colaborare cu PSD pe viitor. Mă gândesc la o colaborare cu forțele de dreapta, pentru că sunt un om corect. Nu voi putea face o majoritate în consiliul local de unul singur. Dacă iau în considerare vreo colaborare, mă gândesc numai la formațiunile de dreapta, incluzând aici PMP, USR și posibil Pro România, dar fără PSD. După aceste alegeri, cel puțin pentru patru ani de zile, vreau să scot PSD din conducerea administrativă a Primăriei și Consiliului Local Târgu Jiu”, a mai declarat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: