spot_img
1.2 C
Târgu Jiu
miercuri, noiembrie 29, 2023
Altele
  AcasăNationalGhetele și geaca nu mai sunt doar o necesitate

  Ghetele și geaca nu mai sunt doar o necesitate

  Gheata a apărut dintr-o simplă necesitate, aceea de a proteja piciorul de frig. De aici și până la ce înseamnă astăzi o gheată de damă este o istorie lungă, căci ea, femeia, a știut mereu să se reinventeze.

  Găsim ghete de dama într-o variație de modele, culori, materiale încât e greu de crezut că nu pot acoperi orice nevoie, orice preferință, orice moft.

  Există totuși câteva criterii în alegerea unei perechi de ghete, aceste aspecte ținând cont atât de preferințe, cât și de buget.

  Dincolo de orice aspect, calitatea ghetei primează. Un material de calitate te va proteja mult mai bine decât unul sintetic,  pentru că,  până la urmă, este vorba tot despre protecția împotriva frigului când vorbim de ghete. Calitatea materialului din care sunt confecționate ghetele le vor conferi și rezistență în timp, aspect frumos și confort al picioarelor. Nimeni nu vrea să poarte o pereche de ghete în care picioarele se simt incomod, în care transpiră sau care nu oferă nici un fel de protecție împotriva frigului. Mai mult, materialele sintetice pot provoca afecțiuni ale pielii, a căror tratamente pot costa mai mult decât o pereche de ghete de calitate.

  În funcție de activitatea pe care o desfășuram putem alege o pereche de ghete îmblănite,  cu talpă joasă (dacă petrecem mult timp la exterior) sau o pereche de ghete cu toc (dacă activitatea noastră nu presupune timp petrecut afară sau mers pe jos). În situația în care alegem prima variantă trebuie să ținem cont și de mărimea aleasă. Nu vom purta aceeași mărime a ghetelor ca cea a sandalelor, ciorapii pe care îi purtăm iarna vor face cu siguranță diferența. Mai mult, ghetele îmblănite ”fură” aproape jumătate din număr prin simplu fapt că micșorează interiorul, în funcție de materialele folosite.

  Nu este deloc o misiune imposibilă în a alege perechea de ghete ideală, trebuie doar să alegem întotdeauna calitatea.

  În același registru se încadrează gecile de damă. Și aici gama este foarte variată, materialele folosite atrag de multe ori privirea prin originalitatea imprimeurilor,  însă și aici trebuie să ținem cont de calitate și de utilitatea gecii. În funcție de temperaturile din sezonul rece și de cât de umedă este vremea vom alege geaca perfectă.

  Și când vorbim de geacă, tot calitatea este cea care face diferența. În primul rând calitatea materialului din care este confecționată, pentru a proteja contra frigului și a umidității. Un material de proastă calitate, sintetic, nu va ține frigul la distanță și va permite umezelii să pătrundă, dând senzația de frig continuu.

  Dacă veți arunca o privire pe secțiunea geci de dama de la Fashion Days veți descoperi o gamă variată de geci, modele inedite, de o calitate superioară. Lungi sau scurte, căptușite sau îmblănite, antivânt sau cu protecție pentru ploaie, culoarea dorită, dar cu siguranță de calitate și în concordanță cu ultimele tendințe în modă, trebuie doar să alegeți!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: