spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăNews AlertO nouă medalie obținută de atleta Alina Eremia. Este vicecampioană la Alergare...

  O nouă medalie obținută de atleta Alina Eremia. Este vicecampioană la Alergare Montană pe distanță scurtă

  Multipla campioană națională la atletism, Alina Eremia, a reușit să cucerească medalia de argint în Etapa Finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță scurtă. Atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de Ion Bură, a luat startul în cursa de 12 km, de ce care a terminat-o în 51m 33 s. Competiția s-a desfășurat duminică, 25 septembrie 2022, la Câmpulung Moldovenesc.

  Pe lângă medalia obținută la individual, Alina a obținut și argintul pe echipe în proba de 12 Km alergare montană. Alina a făcut echipă cu Andreea Chivoiu şi Mihaela Cepoi.

  „A fost o cursă frumoasă și mi-a plăcut traseul. De mâine mă pregătesc pentru următorul concurs, maratonul ce se va desfășura la Timișoara. Vreau la următorul concurs, ca obiectiv, să alerg un timp mai bun față de data trecută și să urc din nou pe podium”, a spus Alina Eremia, pentru site-ul csmtargujiu.ro.

  A obținut trei medalii

  Atleta Andreea Chivoiu a mai reușit să cucerească, la Campionatului Național de Alergare Montană, medalia de aur pe distanță lungă. Aceasta s-a impus în 4h 02 min în cursa de 36 de km. Aceasta a obținut în total trei medalii

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: