spot_img
1.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăNews Alert10.000 de lei pentru atletul Adrian Garcia

  10.000 de lei pentru atletul Adrian Garcia

  Atletul Adrian Garcea care a pus Gorjul pe podium prin performanțele sale a fost premiat pentru ultimele realizări sportive. Viceprimarul Aurel Popescu, alături de consilierul Viorel Petcu și candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu i-au oferit tânărului suma de 10.000 de lei.

  Performanța trebuie premiată! Chiar dacă trecem prin perioade dificile sportivii gorjeni, cu ștate vechi în Cluburile din Târgu Jiu, continuă să bifeze reușite. Atletul Adrian Garcea, pregătit de antrenorul Ionuţ Bură, a câştigat o medalie de aur şi una de bronz la Campionatele Naţionale de atletism de la Cluj. Medalia de aur câştigată la Cluj  a fost cea de-a cincea, din acest an, pentru tânărul gorjean care, cu această ocazie, a adus CSM Târgu-Jiu şi primul titlu de campion. Pentru reușita sportivului echipa PSD l-a premiat. „Voi face tot posibilul pentru a-l ajuta pe acest tânăr din toate punctele de vedere, prin acordarea de sprijin financiar sau sprijin pentru activitate sportivă. Este un tânăr care promite, un tânăr care a demonstrat că vrea să facă performanță. La fel ca el, alți tineri din Târgu Jiu merită tot ce este mai bun. Mă bucur foarte mult pentru faptul că în urmă cu câteva luni de zile am realizat alături de alți doi colegi acel proiect de hotărâre pentru a iniția un protocol de colaborare intre cele două cluburi sportive, CS Pandurii și CSM Târgu Jiu. Rezultatele se pot vedea cu ochiul liber, pentru că ideea a fost tocmai acesta de a sprijini sportivii tineri. Iată, o primă mare realizare a unui sportiv, Adrian Garcea care a obținut patru medalii în această perioadă destul de grea”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

  Sponsorul i-a transmis atletului să nu renunțe la visul său. „Să aduci la fel de frumoase rezultate și la alte competiții sportive”, i-a transmis Viorel Petcu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: