spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăNews AlertAdolescentă răpită şi violată timp de 3 ore

  Adolescentă răpită şi violată timp de 3 ore

  Întâmplarea care a şocat locuitorii municipiului Turda: o adolescentă, în vârstă de 15 ani, a fost răpită şi violată cu sălbăticie timp de trei ore, de un bărbat de 35 de ani.

  Denisa povesteşte cu groază întâmplarea care a marcat-o şi care i-a schimbat radical copilăria. Totul s-a întâmplat pe o stradă din municipiu, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, însă mama adolescentei a aflat abia acum două zile, după ce şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu fetiţa ei, că ascunde ceva, şi a anunţat imediat autorităţile. „Am descusut-o puţin şi până la urmă fata, cu dificultate mi-a povestit ce păţise fiindcă individul o ameninţase cu moartea în cazul că-mi va spune ceva”, relatează Gazeta de Cluj.

  „Mergeam spre casa bunicii când, brusc, a apărut în faţa mea un bărbat, trecut de 35 de ani, care mi-a blocat drumul. Mi-a spus că-s foarte frumoasă şi până să zic ceva m-a luat pe sus, în braţe şi a pornit pe stradă cu mine spre o direcţie necunoscută. Era însoţit de doi băieţi şi în ciuda faptului că le-am cerut să alarmeze poliţia sau oamenii, nu a făcut acest lucru. Din păcate, deși m-am zbătut şi am strigat tare, cei câţiva trecători care au văzut scena nu au intervenit”, a povestit Denisa cu mare dificultate. Tânăra îşi aminteşte că s-a trezit într-o locuinţă, după ce tinerii i-au oferit individului cheia de la apartament.

  „Apoi, acolo am rămas singură cu Emanuel – aşa am aflat că-l cheamă – în timp ce băieții ceilalţi aşteptau afară. M-a batjocorit o singură dată, în cele trei ore când am stat acolo cu el. Apoi mi-a dat drumul zicându-mi că mă omoară în caz că voi spune acasă ce mi s-a întâmplat”.

  Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi o anchetă va stabili împrejurările exacte în care s-a produs această situaţie şi se vor lua măsuri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: