spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăNews AlertAu găsit un şobolan mort pe holul liceului

  Au găsit un şobolan mort pe holul liceului

  Elevii unui liceu din Arad sunt scârbiți. Au întâlnit pe holul școlii un șobolan mort. Ei spun că nu este pentru prima dată când vâd astfel de scene.

  Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad au făcut un control, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din municipiu, după ce elevii au găsit pe hol, lângă sălile de cursuri, un şobolan mort, anunță news.ro. Şcoala nu are un contract de deratizare, iar din această cauză în luna noiembrie primise un avertisment de la autorităţi.

  Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Arad au găsit pe un hol al şcolii, lângă sălile de cursuri, un şobolan mort şi au spus că nu este prima dată când văd rozătoare în unitatea de învăţământ.

  ”În luna noiembrie am avut un control tematic în şcoli, iar la acest liceu au fost găsite probleme, cum ar fi lipsa contractului de deratizare, de dezinfecţie, de dezinsecţie sau legate de grupurile sanitare. Am cerut şcolii să remedieze aceste probleme, dar termenele nu au fost respectate”, a spus şeful DSP, citat de news.ro.

  Directoarea liceului a invocat lipsa fondurilor pentru unele servicii, cum ar fi deratizarea.

  ”Doamna director s-a angajat că va înainte o solicitare Primăriei pentru alocarea fondurilor necesare”, a spus Mladin.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: