spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal masculin a UCB va juca în Sala Sporturilor din...

  Echipa de handbal masculin a UCB va juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

  Echipa de handbal CS UCB Târgu Jiu va evolua, în sezonul viitor, în Sala Sporturilor din municipiu, după ce a jucat meciurile din campionatul trecut în sala de sport din comuna Runcu.

  Conducerea Primăriei Târgu Jiu și-a dat acordul, pentru ca echipa de handbal masculin a Universității „Constantin Brâncuși“ să joace în principala sală din oraș. Prioritate vor avea echipele CSM Târgu Jiu.

  Echipa de handbal CS UCB Târgu Jiu evoluează în eșalonul secund. Obiectivul pentru următorul campionat este clasarea în primele trei locuri.

  Prioritate la antrenamente au Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu și Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu. „Prioritatea în desfășurarea meciurilor le au echipele Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, care are două formații care evoluează în primele ligi la baschet și handbal, dar și Clubul Sportiv „Pandurii“ Târgu Jiu. În condițiile în care vor fi intervale orare libere de activități sportive ale celor două entități, în baza unui program stabilit de comun acord, puteți utiliza Sala Sporturilor pentru antrenamente. Pentru buna colaborare și evitarea tuturor problemelor organizatorice, vă rugăm să ne transmiteți, din timp, calendarul competițional pentru perioada solicitată“, se arată în adresa Primăriei Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!