spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăNews AlertLuptătorul gorjean Alexandru Beșliu, convocat la lotul național de seniori

  Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, convocat la lotul național de seniori

  Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătit de Mădălin Gorjeanu și Ștefan Tănase, a fost convocat, în premieră, pentru un stagiu de pregătire cu lotul național de seniori.

  Aflat sub comanda unui nou antrenor federal, lotul național va intra în cantonament la Cheile Grădiștei. Stagiul de pregătire se va desfășura în perioada 9-23 ianuarie. Pe lângă lotul României, la acțiunea de la Cheile Grădiștei vor participa și loturile naționale ale Ungariei și Elveției. Antrenorul Mădălin Gorjanu consideră că pentru Alexandru Beșliu, convocarea la lotul național este o șansă mare pentru cariera sa: „Mă bucur mult pentru Alex, pentru că a fost convocat la această sesiune de pregătire. Știu cât de mult își doreste să crească în valoare, iar acest lucru nu se poate face fără aceste acțiuni ale Federației Române de Lupte. Lotul de seniori are un nou antrenor, în persoana domnului Yusup Abdusalomov, din Rusia, iar faptul că Alex a fost convocat de la prima acțiune a acestuia, este o mare șansă pentru sportivul nostru de a impresiona prin puterea de muncă și seriozitatea care-l caracterizează”.

   

  „Este un pas mare pentru cariera mea și spre marea performanță“

   

  „Sunt bucuros că cei din conducerea federației au considerat că merit să fac parte din lotul național de seniori.

  Am așteptat această convocare și iată că a și venit, iar acum sunt nespus de fericit și nerăbdător să încep anul cu forțe noi. Merg cu gândul de a rămâne în lot și de ai face pe cei care se ocupă de pregătirea lotului să nu regrete că m-au ales, pentru că este un pas mare pentru cariera mea și spre marea performanță“, a spus luptătorul într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: