spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăNews AlertO nouă ediție STRADART

  O nouă ediție STRADART

  Începe festivalul STRADART. În cadrul evenimentului organizat de Primăria Târgu Jiu vor avea loc mai multe acțiuni.

  „Schimbăm înfățișarea întregului oraș!
  De luni debutează festivalul STRADART, un eveniment care a devenit o tradiție la Târgu Jiu. Nu întâmplător, anul acesta am ales zona de Sud a municipiului pentru organizarea festivalului. De ce? Pentru că dă startul unui proiect pe care l-am gândit de mult timp pentru Târgu Jiu. Ne dorim modernizarea tuturor cartierelor.
  Începem din Sud, în cartierul Plopilor, acolo unde am debutat cu refacerea canalizării și unde urmează o serie de schimbări majore, ajungând până la refacerea tuturor spațiilor verzi, a aleilor și străzilor, reconfigurarea parcărilor, dar și modernizarea iluminatului public.
  STRADART reprezintă, anul acesta, începutul schimbării imaginii unui cartier muncitoresc. Lăsăm în urmă acea imagine ponosită, învechită, sumbră și ne îndreptăm spre culoare, lumină și nou!
  Tot în zona de Sud am pregătit un proiect dedicat performanței energetice și finanțat prin Fondul de Mediu. Este vorba despre modernizarea iluminatului public de aici, dar cuprinde și o reabilitare a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”.
  Unitatea de învățământ va beneficia de reabilitare termică, înlocuirea instalațiilor termice și electrice, echipamente și dotări pentru scăderea costurilor energetice.
  Sunt schimbări majore pe care le implementăm și pe care le-am promis târgujienilor. Iată că ne ținem de cuvânt. Mai departe avem datoria, fiecare dintre noi, să menținem și să protejăm cat mai bine aceste investiții pentru că ne dorim un oraș frumos și modern”, au transmis autoritățile locale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: