spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertO nouă victorie obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  O nouă victorie obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

  Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a reuşit, sâmbătă seara, o nouă victorie în Liga Naţională de Baschet Masculin. Formaţia pregătită de Claudiu Alionescu s-a impus cu 68-64 în faţa echipei Rapid Bucureşti. Pentru formaţia gorjeană a fost al doilea succes consecutiv din acest retur şi a-7-a victorie din actuala ediţie de campionat.

  Porter Troupe a fost cel mai bun om al gorjenilor. Căpitanul CSM-ului a reuşit să înscrie 19 puncte împotriva Rapidului.

  Într-un meci extrem de important pentru configuraţia finală a clasamentului.

   

  Porter Troupe, cel mai bun de la CSM Târgu Jiu

   

  Baschetbaliştii grupării gorjene şi-au trecut în cont primul act cu 24-18. În actul secund, elevii lui Alionescu au mai redus din turaţie, iar rapidiştii au încercat să se apropie pe tabelă, însă tot gorjenii au fost cei care s-au impus şi în actul doi, la limită, scor 20-19. La pauza mare, CSM Târgu Jiu a intrat la vestiare la +7, scor 44-37. La reluarea meciului, în sfertul trei, CSM Târgu Jiu a avut o cădere pe faza de atac, aspect ce le-a permis oaspeţilor să revină în joc. Rapidiştii au câştigat actul trei cu 13-7. Astfel, sfertul decisiv a început de la 51-50 pentru gorjeni. Ultima parte a meciului a fost una echilibrată, dar controlată de gruparea gorjeană, chiar dacă la un moment dat echipa oaspete s-a apropiat periculos pe tabelă. Gorjenii şi-au adjudecat actul patru cu 17-14 şi au câştigat partida cu 68-64.

  Porter Troupe a fost cel mai bun om al gorjenilor cu 19 puncte marcate, 7 recuperări şi 6 pase decisive. O evoluţie foarte bună a avut şi Kendarrius Hamilton care a strâns 16p, 7 recuperări şi 4 asisturi. Şi Malik Morgan a ieşit în evidenţă cu 11p, 5 recuperări şi 2 pase decisive. De notat şi aportul decisiv la această victorie al lui Titus Nicoară, care a totalizat 8 puncte, 12 recuperări şi o pasă decisivă.

  „A fost extraordinar să câştigăm acest meci, acasă, în faţa fanilor noştri. Avem nevoie de sprijinul lor la fiecare joc. Ei ne dau putere”, a declarat imediat după meci, Porter Troupe, pentru site-ul clubului csmtargujiu.ro.

   

  Nemulțumit de ofensivă

   

  Antrenorul CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, a fost nemulțumit de ofensiva echipei sale: „Ultimul sfert a fost destul de dificil, pentru că Rapid a revenit la o singură posesie, însă am reușit să gestionăm mai bine finalul și să câștigăm acest meci. Meciul nu a fost strălucit pentru noi din  punct de vedere ofensiv. Am suferit în sfertul 3 din cauza faptului că am încercat niște acțiuni individuale, decât colective, și o serie de aruncări grăbite, care nu erau în planul nostru de joc, dar din punct de vedere defensiv a ieșit un joc foarte bun și cd că asta a fost diferența și atu-ul principal pentru care am reușit să câștigăm.

  Este și victorie și a publicului, pentru că în ultimul sfert am simțit o energie care ne-a împins către victorie“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: