spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăNews AlertȘeful Compartimentului Ortopedie din Spitalul Cărbunești oferă consultații gratuite în fiecare marți!

  Șeful Compartimentului Ortopedie din Spitalul Cărbunești oferă consultații gratuite în fiecare marți!

  Doctorul ortoped Ivan Alexandru, șeful Compartimentului Ortopedie al Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești se află, personal, la dispoziția pacienților cu probleme ortopedice, în fiecare marți, în ambulatoriul de ortopedie-traumatologie al unității medicale.

  „Cu o pasiune arzătoare pentru medicină și o dăruire deplină pentru a ajuta oamenii să își recâștige mobilitatea și sănătatea, mă dedic cu entuziasm învățării și aplicării celor mai noi tehnici și tratamente în domeniul meu. Mă concentrez în special pe patologia membrului superior, fie ea traumatică sau cronică. Îmi propun să restabilesc funcționalitatea și calitatea vieții pacienților mei după leziuni, traume și alte afecțiuni. Cu o bogată experiență în diagnosticarea și tratamentul acestor probleme, mă dedic să ofer cele mai bune soluții și îngrijiri pacienților mei”, a transmis medicul specialist.

  Acesta invită pacienții la o consultație gratuită cu bilet de trimitere, în fiecare marți, în ambulatorul de ortopedie-traumatologie.

  „Aici, vă pot oferi evaluări precise și planuri de tratament personalizat. Indiferent dacă vă confruntați cu fracturi, luxații sau alte probleme ale membrului superior, sunt aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea”, a menționat Ivan Alexandru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: