spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCASA ÎNCHISĂ: Spectacol handbalistic în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

  CASA ÎNCHISĂ: Spectacol handbalistic în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

  Foto: CSM Târgu Jiu

  Va fi spectacol miercuri, 8 februarie, în Sala Sporturilor, când echipa de handbal CSM Târgu Jiu va înfrunta formația CSM București, una dintre cele mai bune din Europa, care ocupă primul loc din Liga Florilor.

  Meciul contează pentru etapa a 15-a din Liga Florilor şi va începe la ora 18.00. Partida cu liderul din Liga Florilor se va juca cu casa închisă.

  „Așteptăm acest meci cu nerăbdare. Este un eveniment deosebit, pe care cred că toți îl așteptăm de ceva timp. Jucăm împotriva unei echipe de calibru, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sunt niște jucătoare fenomenale, cum, de altfel, cred că și noi avem în echipă. S-au vândut toate biletele, a fost un interes enorm pentru această partidă. La acest meci se va intra doar pe bază de bilet sau abonament, nici măcar copiii nu mai pot intra la acest meci, așa cum procedam până acum. Dacă la celelalte meciuri era permis accesul gratuit al copiilor până în 18 ani, acum s-au vândut toate biletele şi conform legii, nu putem permitem accesul în sală peste capacitate”, a anunţat Dan Ilieş, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu.

  „Am încredere în grupul pe care noi l-am format aici“

  Echipa pregătită de Liviu Andrieş a început bine returul din Liga Florilor, cu o victorie în deplasare, pe terenul echipei Dacia Mioveni. Gorjencele sunt în grafic şi revin pe parchetul din Sala Sporturilor în fața propriilor suporteri, într-un meci de gală, cu CSM București.

  Chiar şi în condițiile în care CSM Târgu Jiu va juca împotriva unui adversar de calibru european, expertul sportiv Dan Ilieș îşi dorește ca echipa din Târgu Jiu să producă surpriza în confruntarea de miercuri seara. Șeful secției de handbal are încredere în unitatea grupului format la Târgu Jiu şi crede că echipa este capabilă să producă un rezultat bun.

  „Sincer, aştept o surpriză. Mi-ar plăcea foarte mult. Îmi doresc ca fetele să joace foarte bine, am foarte mare încredere în fete. Eu cred că, dacă fetele noastre se capacitează şi joacă la 100%, iar fetele de la București poate prind o zi mai puțin fastă, atunci s-ar putea întâmpla o surpriză extraordinară. Multă lume nu se așteaptă la o surpriză, dar eu am un feeling plăcut în acest sens. Am încredere în grupul pe care noi l-am format aici. Ținând cont şi de faptul că jucătoarele de la București vin după câteva meciuri grele, poate vin puțin mai obosite decât noi, iar cu aportul publicului nu se știe ce se poate întâmpla. Contează și faptul că echipa noastră nu are presiunea rezultatului. Altele sunt meciurile grele pentru noi. Acesta trebuie să fie un meci spectacol, un meci ușor, cu zâmbetul pe buze, iar atunci când joci relaxat se poate întâmpla și o surpriză. Vom vedea ce va fi, dar sunt sigur că publicul va fi alături de echipă, indiferent de ce se va întâmpla în teren. Eu cred că ne vom comporta bine”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!