spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăNews AlertTroupe a pierdut în meciul de debut ca antrenor al CSM Târgu...

  Troupe a pierdut în meciul de debut ca antrenor al CSM Târgu Jiu

  CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 29 octombrie, meciul disputat pe terenul echipei CSM Baschet Petrolul Ploieşti. Gazdele s-au impus cu 92-86. A fost meciul de debut al Porter

  CSM Târgu Jiu a fost foarte aproape de a produce surpriza în Sala Olimpia din Ploieşti. Avantajul luat de ploieșteni în prima parte a meciului s-a dovedit decisiv în stabilirea echipei câştigătoare. Gorjenii au alergat apoi aproape tot meciul pentru a reface diferenţa de pe tabelă. Au fost foarte aproape de o revenire spectaculoasă pe final de meci. Coordonaţi din teren sau de pe bancă de Porter Troupe sau de Claudiu Alionescu, de la marginea terenului, baschetbaliştii gorjeni s-au apropiat la doar 3 puncte distanţă de echipa din Ploieşti, cu doar 35 de secunde înainte de finalul meciului. Ploieştul a avut ultimul atac şi a rezolvat partida.

  Troupe ca antrenor principal al grupării gorjene. Americanul Xavier Cannefax a fost cel mai bun om al echipei noastre, cu 25 de puncte marcate.

  A fost urmat de Shamiel Stevenson cu 19p, 5 recuperări şi 3 pase decisive. Porter Troupe a strâns 10p, 1 rec şi 2 pase decisive.

  „Apreciez foarte mult că am jucat tare și nu am renunțat“

  Porter Troupe, antrenor CSM Târgu Jiu, a spus că este mulțumit de atitudinea jucătorilor:; „Sunt foarte mulțumit de efortul pe care l-au depus jucătorii astăzi. Apreciez foarte mult că am jucat tare și nu am renunțat, asta ne arată ca dorința este acolo. Trebuie însă să reducem numărul mare de greșeli și de îndată ce vom face asta cu siguranță ne vom atinge și obiectivele”.

  Tyler Creammer a avut 8p, 5 recuperări şi 2 asisturi, Andriy Agafonov 8p şi 2 recuperări. Camil Berculescu a terminat partida cu 5p, 1 recuperare şi două pase decisive. Dylan Frye a vut 5p, 3 rec şi 2 asisturi. Andrei Gheorghe şi Bogdan Penciu au terminat partida cu câte 3p fiecare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: