spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăNational(VIDEO) Coliziune între două avioane, pe Aeroportul Suceava

  (VIDEO) Coliziune între două avioane, pe Aeroportul Suceava

  O aeronavă Wizz Air care urma să decoleze, marţi, de pe Aerorportul Suceava, a atins o altă aeronavă a aceleiaşi companii, fără a se înregistra victime, anunță news.ro. În avionul care urma să plece se aflau 174 de pasageri, care au fost coborâţi în siguranţă.

  „Wizz Air confirmă că zborul său W6 4692, de la Suceava la Dortmund, din data de 14 martie 2023, în timp ce rula la ieşirea din poziţia de parcare, a intrat în coliziune cu stabilizatorul orizontal drept al unei alte aeronave Wizz, care era parcată pe o poziţie adiacentă, fără pasageri la bord”, a transmis, marţi, Wizz Air.

  Reprezentanţii companiei au precizat că toţi pasagerii zborului Suceava-Dortmund sunt nevătămaţi şi au fost debarcaţi în siguranţă.

  ”Wizz Air pune la dispoziţie o aeronavă de înlocuire pentru zborul afectat şi va transporta pasagerii la destinaţie în cursul zilei de astăzi. Wizz Air îşi cere scuze pasagerilor afectaţi şi îi asigură pe toţi clienţii că siguranţa şi securitatea pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriene”, a mai transmis compania.

  Conducerea Aeroportului Suceava a transmis că incidentul a constat în atingerea uşoară a două aeronave ale companiei Wizz Air.

  ”Pasagerii care urmau să zboare spre Dortmund au fost debarcaţi în siguranţă, înregistrându-se doar pagube materiale”, au precizat reprezentanţii Aeroportului Suceava, într-o declaraţie de presă.
  În avionul Suceava-Dortmund se aflau 174 de pasageri.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: