spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăNews AlertViitorul Târgu Jiu a produs surpriza și a învins liderul într-un meci...

  Viitorul Târgu Jiu a produs surpriza și a învins liderul într-un meci spectacol

  ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu a reușit să producă surpriză și să învingă pe teren propriu liderul Ligii a II-a, Steaua București, cu scorul de 4-3.
  Liderul a condus prin dubla lui Bogdan Chipirliu (11, 44), dar gazdele au revenit şi au marcat de patru ori la rând, prin Adrian Stoian (45), Claudiu Dragu (50), jucător venit chiar de la Steaua, Gabriel Dodoi (72) şi Alexandru Dulca (84).
  Steaua a mai înscris o dată pe final, prin Atanas Trică (88). Steaua venea după patru victorii consecutive şi era neînvinsă de opt etape în campionat.

  „Avem probleme, dar asta nu e o scuză“

  Daniel Oprița, antrenorul echipei Steaua, a acuzat anumiți jucători că nu au respectat fotbalul și că au jucat doar o repriză: „Le-am făcut niște cadouri pe care le poți face doar când nu ești concentrat. O să analizăm. Fiecare a greșit. Eu am încercat la pauză să-i atenționez, le-am spus că nu-i meciul terminat. Trebuie să te miști. Ei, după 2-0, n-au mai făcut-o și s-au trezit prea târziu, când erau deja amețiți.
  Avem probleme, dar asta nu e o scuză. Avem trei fundași centrali accidentați, acolo avem probleme. De la 2-0, cu o echipă căreia puteai să-i dai mai multe goluri… Când facem greșelile pe care le-am făcut și când avem atitudinea pe care am avut-o, se întâmplă ce s-a întâmplat.
  Suntem pe primul loc, dar sper să ne trezească acest joc, să nu mai fie această atitudine, această nepăsare. Trebuie să le fie rușine. Fiecare trebuie să-și dea seama unde a greșit. Nu vorbesc de renunțat la jucători.
  Acest meci era de câștigat, îi controlam, aveam 2-0. Ne-am pus noi probleme, asta s-a întâmplat”, a spus Oprița la digisport.ro.

  „Mă bucur pentru jucători“

  Florin Stângă, antrenorul formației Viitorul Târgu Jiu, a precizat: O victorie a suferinței și o victorie frumoasă. A trecut atât de mult timp de când nu am mai câștigat un meci. Mă bucur așa de mult de când nu am mai câștigat un meci. Mă bucur pentru jucători. În momentul în care m-am întors, am făcut-o pentru ei deoarece am avut mare încredere. Am visat că o să-i batem pe cei de la Steaua, iar pentru asta sunt mândru de jucătorii mei“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: