spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăNews AlertGorjeanul Dan Vasilica pleacă de la FCU Craiova

  Gorjeanul Dan Vasilica pleacă de la FCU Craiova

  Adrian Mititelu a anunțat, după înfrângerea, 1-2, cu Farul, că Dan Vasilica mai are doar câteva luni de contract și că nu există negocieri pentru prelungirea înțelegerii.

  Adrian Mititelu este supărat de faptul că Dan Vasilica este înjurat de fanii lui U Craiova 1948, atitudine apărută pentru că ultrașii cred că preparatorul fizic are o vină în plecarea lui Marius Croitoru: „Vasilică mai are câteva luni de contract și nu știu dacă mai pot să-l țin, pentru că are foarte multe oferte. Vor vedea suporterii cine e Vasilică peste câteva luni, când va lucra la alt club. Sunt convins că atunci când va rămâne liber, va primi oferte foarte, foarte mari, pentru că e cel mai bun meseriaș din domeniu. Pe el îl judecă Peluza Sud, ‘Gogoașă’ (n.r. liderul galeriei) îi analizează munca și îl etichetează.
  În schimb, Marius Croitoru era zeu pentru ei. Sunt consternat de jignirile aduse lui Dan Vasilică. Marius Croitoru a fost ridicat în slăvi, aplaudat și iubit de peluză, dar el a avut echipa pe mână, el a administrat-o. Și totuși, vedeți, că după două săptămâni de antrenament cu Vasilică, echipa începe să-și revină. Iar cel care a contribuit la revenirea echipei este înjurat, jignit”, a spus Adrian Mititelu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: