spot_img
15 C
Târgu Jiu
luni, februarie 26, 2024
Altele
  AcasăPoliticCârciumaru: “PNL desființează salariul minim pentru studii superioare! Intelectualii plătiți ca proletarii!”

  Cârciumaru: “PNL desființează salariul minim pentru studii superioare! Intelectualii plătiți ca proletarii!”

  Senatrul PSD, Florin Cârciumaru, critică dur decizia PNL de a desființa salariul minim pentru studii superioare. Parlamentarul consideră măsura ca fiind una în defavoarea cetățenilor amintind că în alte țări membre ale Uniunii Europene măsura este aplicată cu brio.

  “Stimați români cu studii superioare, nu mai pretindeți salarii mai mari decât cei cu studii medii! PNL anunță desființarea salariului minim diferențiat pentru cei cu studii superioare. Deci în viziunea PNL intelectualii trebuie plătiți ca proletarii. Pentru liberali, zicala românească „Ai carte, ai parte!” este discriminatorie! Așa spune ministrul Finanțelor liberal, Florin Cîțu, că salariul minim diferențiat pentru angajații cu studii superioare este discriminatoriu! Doar în epoca bolșevică s-a mai văzut o astfel de ură împotriva intelectualilor. Cîțu zice că nicăieri nu e salariul diferențiat ca în România! Poate se uită cum este în Franța, Belgia, Ungaria, Slovacia, Estonia sau Luxemburg, unde cei cu pregătire superioară se bucură de un salariu minim mai ridicat. Cum e și normal! , a transmis senatorul Florin Cârciumaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: