spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăPoliticCe spune Weber despre o colaborare cu Pro România

  Ce spune Weber despre o colaborare cu Pro România

  Se conturează noi strategii politice. În spațiul public este vehiculată ideea că mai mulți membri Pro România ar vrea să revină în PSD. Liderul social-democrat de la Gorj, Mihai Weber, susține că discuțiile ar trebuie să înceapă de la nivel național.

  După alegerile parlamentare din 2020, liderul PSD de la Gorj a transmis un mesaj prin care lăsa să se înțeleagă că ușa organizației pe care o conduce este deschisă pentru membrii formațiunilor care nu au trecut pragul electoral. Acum, Mihai Weber susține că o revenire a lui Victor Ponta în PSD trebuie atent analizată. “Discutând de Victor Ponta, din punctul meu de vedere a avut un parcurs care a deranjat pe foarte multă lume. În sensul că tot discursul lui politic a fost îndreptat către formațiunea care l-a sprijinit în cele mai înalte funcții. Din punctul meu de vedere, și-a pierdut oarecum credibilitatea. Este un aspect care trebuie văzut și analizat. Și Victor Ponta, știți că este un personaj jucăuș. El fluctuează în diverse lucruri, nu știm dacă se va mai întoarce în politică. Cu siguranță își va dori. Probabil că proiectul lui politic va fi oarecum după 2024 și nu acum. Dacă discutăm despre anumiți oameni sau anumite formațiuni politice, desprinse practic din PSD, vedem și analizăm posibilitatea și vedem cu ce aport poate să vină lângă PSD” susține liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

  Situația la Gorj

  Cât despre posibilele migrări pe plan local, vicepreședintele PSD la nivel national, Mihai Weber, afirmă că fiecare caz în parte va fi analizat. “Eu o văd ca o discuție la nivel național, nu neapărat pe plan local. Nu vă ascund că am avut discuții în Biroul Național Politic discuții pe subiectul colaborării cu Pro România, dar nu știu când se va concretiza. Au fost numai tatonări de genul acesta, dar oficial nu am avut o dorință din partea unora de la alte formațiuni să vină. Fiecare își aruncă săgețile, încearcă să vadă care este reacția, dar când se va concretiza ceva, va presupune o discuție și un dialog cât se poate de deschis pe tema respectivă. Aici, la Gorj, nu știu să vă spun care sunt intențiile unora care au plecat din PSD. Cu siguranță vă spun că dacă există o persoană care dorește să revină în PSD, o vom face discutând și analizând foarte bine și activitatea și prestația pe care a avut-o persoana respectivă. Dacă vreți, chiar și reacțiile pe care le-a avut atunci când a părăsit formațiunea politică. Nu are rost să deschidem ușa pentru cei care au anumite frustrări și nu au putut să și le depășească în timp”, a mai transmis Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: