spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCeartă politică pe centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu

  Ceartă politică pe centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu

  Social-democrații gorjeni cer numele persoanei care a dispus anularea licitației pentru centura ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Reacția vine în urma mesajelor transmise dinspre PNL, liberalii acuzând PSD de manipulare și ascunderea adevărului.

  “În timp ce social-democrații gorjeni dădeau asigurări că centura ocolitoare a municipiului Tg-Jiu va fi finalizată anul acesta, Guvernul PSD anula licitația pentru continuarea lucrărilor. În campania electorală și nu numai, liderii PSD asigurau gorjenii că lucrările la centura ocolitoare vor fi finalizate anul acesta și, mai mult decât atât, mințeau oamenii că vor fi finalizate mai multe pasaje de cale ferată la Tg-Jiu”, au fost acuzele lansate de liberalii gorjeni la adresa taberei PSD Gorj.

  Fumigene?!

  Mesajul a picat ca un fulger pe umerii pesediștilor care susțin că prin aceste acuze liberalii înceracă să-și ascundă neputința. “Liderii PNL Gorj, prin intermediul unui comunicat de presă, încearcă cu nerușinare să manipuleze opinia publică, acuzând PSD Gorj că ar fi anulat licitația pentru centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Afirmația prin care îi acuză de minciună pe liderii PSD Gorj, este total exagerată și tendențioasă. Prin urmare, PSD Gorj îi somează public pe liderii PNL Gorj să vină cu dovezi care să probeze afirmațiile legate de centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Domniile lor sunt la guvernare și nu sunt în stare să urgenteze procedurile pentru finalizarea sau continuarea unor proiecte atât de așteptate de gorjeni și încearcă să arunce vina pe PSD. Să te lamentezi și să arunci vina pe fosta guvernare, nu arată decât neputința, lipsa de soluții și de viziune a actualilor guvernanți. Același lucru îl fac și liderii de la PNL Gorj, care încearcă să acopere prin minciună și scandal, lipsa de profesionalism a miniștrilor din guvernul Orban. Îi solicităm ministrului Transporturilor să comunice public numele persoanei sau persoanelor de la PSD care au anulat licitația la care făcea referire atât primarul Romanescu dar și organizația PNL Gorj, și dacă această anulare a fost făcută legal sau nu. Dacă refuză să facă acest lucru, le cerem liderilor PNL să aibă decența de a recunoaște public că nu au soluții pentru guvernare și să nu mai încerce să lanseze fumigene pentru a acoperi neputința și lipsa de profesionalism a guvernului PNL”, a transmis biroul de presă al PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: