spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesBoala teribilă care a dus la moartea fostei soliste de la „Doina...

  Boala teribilă care a dus la moartea fostei soliste de la „Doina Gorjului“, Ileana Bacîtea

  Ileana Bacîtea, fostă solistă a Ansamblului artistic profesionist „Doina Gorjului“, va fi înmormântată chiar în ziua de Sfântul Nicolae. Aceasta s-a stins din viață marți, 4 decembrie, la vârsta de 65 de ani, după numai câteva luni de la decesul soțului ei.

  leana Bacîtea se pensionase de câțiva ani de la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“ și se retrăsese în comuna Comanda, din județul Mehedinți. Cântăreața suferea de mai mult timp de cancer la sân.

  „A fost unul dintre stâlpii existenței ansamblului Doina Gorjului“

  Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului artistic „Doina Gorjului“, a transmis că Ileana Bacîtea a fost un model pentru alte artiste ca urmare a dăruirii sale: „Ne parte nespus de râu de faptul că Ileana Bacîtea, care zeci de ani la rând a fost alături de „Doina Gorjului“ a plecat dintre noi. Vestea a fost ca un trăsnet pentru angajații noștri. Ileana se pensionase de câțiva ani, dar a rămas aproape de noi, pentru că a fost unul dintre stâlpii existenței acestui ansamblu. Nu avem ce să facem decât să-i aducem un omagiu, pentru tot ce a făcut și a lăsat în urmă, să fim alături de familia îndoliată și vom încerca să fim lângă ea la ceasul adevăratei despărțiri. Dumnezeu s-o odihnească în pace!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: