spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCum justifică un fost secretar de stat lipsa de interes pentru...

  Cum justifică un fost secretar de stat lipsa de interes pentru dezvoltarea județului Gorj

  Vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu, fost consilier în Cancelaria Prim-ministrului României, a vorbit la un post de televiziune locală despre rolul politicienilor trimiși la București pentru a reprezenta interesul județului. Întrebat de ce chiar el, pe vremea când a ocupat poziții foarte importante în Guvern, nu a reușit să facă lobby prin care să direcționeze, către Gorj, potențiali investitori, Iulian Popescu a răspuns sec că sarcina revine autorităților județene și locale.

  Fostul secretar de stat face acuze la adresa colegilor, pe motiv că aceștia nu se arată interesați de programele de dezvoltare a comunităților pe care le conduc.

  „Chiar săptămână trecuta am participat la o conferință pe dezvoltare a comunităților locale. Am văzut proiecte importante pentru alte județe. De exemplu, la Vrancea, se face un spital nou. Eu zic ca omul sfințește locul. Există multe exemple de buna practică, zone industriale, în abandon, refăcute”, a declarat Iulian Popescu la Gorj TV.
  Vicepreședintele PNL Gorj uită că sloganul lui, din campania trecută, a fost chiar înființarea unui nou spital județean la Gorj. Proiectul a fost abandonat imediat ce a pierdut bătălia pentru Consiliul Județean. Ajuns la București, Iulian Popescu și-a îndreptat atenția spre cu totul alte obiective, care nu au avut de a face cu problemele județului. De altfel, chiar primarii PNL Gorj au acuzat că niciunul dintre secretarii de stat promovați de PNL, de la Gorj, nu au menținut vreun dialog cu ei. Iulian Popescu și+a dat demisia din funcțiile deținute la centru după picarea Guvernului Cîțu, și, recent, a bătut palma cu Iordache pentru noua structura PNL Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. UN PAPAGAL.A TERMINAT DE FACUT SI TELE GONDOLA TG JIU -VALEA SOHODOLULUI,A REFACUT SI TRASEUL MOCANITEI IN TIMPUL CAT A FOST MANA DREAPTA A VALOROSULUI CITU.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: