spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăPoliticIriza vrea amânarea alegerilor. Nu poate face campanie cu mănuși în mână!

  Iriza vrea amânarea alegerilor. Nu poate face campanie cu mănuși în mână!

  Senatorul Scarlat Iriza se pregătește să mai stea un an în Parlament. Alesul speră ca data viitoarelor alegeri să se amâne cu un an având în vedere situația actuală creată din cauza pandemiei de coronavirus.

  Senatorul de Gorj susține că și alte țări afectate de pandemie au luat această măsură și nu vede de ce România nu s-ar alinia deciziei luate de alte state. Scarlat Iriza susține că în situația actuală nu se poate face campanie electorală, și ,deci, alegerile sunt din start compromise.  „După părerea mea alegerile ar trebui amânate până în anul viitor, după ce terminăm absolut cu nebunia asta din lume. Știu că în anglia așa s-a amânat. În campania electorală dacă nu faci acțiune din casă în casă, nu e campanie. Nu poți merge să dai mâna cu oamenii cu mânuși. Eu am făcut campanii din 1996 și știu cum se face. Trebuie amânate alegerile, indiferent dacă lucrurile evoluează bine pentru că oricând această pandemie poate să revină”, susține Iriza.

  Izolat după cazul din Parlament

  Ca și alți parlamentari, senatorul Scarlat Iriza este în prezent izolat la domiciliu. Totuși în momentul de isterie politicianul a ieșit, și el, la cumpărături. „ Stau în casă, am ieșit o singură dacă din casă de când mi-am terminat activitatea la Parlament, la cumpărături. Am făcut testul care a ieșit negativ dar trebuie să așteptăm două săptămâni să vedem dacă e ceva sau nu. Până pe 21 martie nu mai ies din casă”, a mai declarat parlamentarul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: