spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăPoliticLiberalii fac rondul deconcentratelor conduse de useriști. “Stau închiși ca la pușcărie“

  Liberalii fac rondul deconcentratelor conduse de useriști. “Stau închiși ca la pușcărie“

  Serviciul de Ambulanță Gorj a picat testul primei vizite efectuate de subprefectul cu atribuții de prefect. Marcel Iacobescu a mers în vizită la instituția publică dar a fost ținut la ușă.

  De când a preluat atribuțiile de prefect, Marcel Iacobescu a decis să facă vizite inopinate în instituțiile statului. A început cu cele conduse de oamenii susținuți de foștii aliați, cei de la USR PLUS. Prima oprire a fost la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. “Am spus că o să obișnuiesc să fac săptămânal controale sau deplasări în toate deconcentratele și instituțiile pe care le avem.  Am început, să zicem în aleatoriu, cu Ambulanța Gorj pentru că au fost ceva probleme ultima perioadă. Sincer, nu îmi place ceea ce am găsit. Am avut o discuție cu managerul interimar și i-am spus părerea mea. I-am spus ceea ce nu îmi place, ceea ce îmi doresc de la dumnealor, să sperăm că a înțeles și vor face ceea ce trebuie”, a declarat subprefectul Marcel Iacobescu.

  Întâmpinat cu ambrozia

  Liberalul susține că a rămas surprins să vadă că nu poate intra în instituție. Ușa de la intrare se deschide doar cu cartelă. “La intrarea era mizerie. Știm cu toții problemele cauzate de ambrozie, la Ambulanță erau două plante “frumoase” de ambrozie, pe stânga, chiar la intrare în instituție. Am stat, cred un sfert de oră, la intrarea instituției, am bătut, am sunat la ușă, până nu a venit directorul de la DSP și a dat telefon să coboare cineva să deschidă, nu am putut să intru. Stau închiși, cu ghilimele de rigoare, ca la pușcărie. Este o instituție publică ce trebui să aibă ușile deschise, nu să stea baricadați interior și să facă Dumnezeu știe ce dar numai treabă nu!”, susține subprefectul cu atribuții de prefect.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: