spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMihai Weber: „Gorjul va avea de săptămâna asta încă un secretar de...

  Mihai Weber: „Gorjul va avea de săptămâna asta încă un secretar de stat”

  Gorjul va avea încă un reprezentant în Guvernul României! Președintele PSD, Mihai Weber, a anunțat că discuțiile privind desemnarea unui nou secretar de stat în Cabinetul Dăncilă sunt destul de avansate, iar numirea ar putea fi făcută în doar câteva zile. Potrivit lui Weber, Ministerul Culturii ar fi prima opțiune, însă există și alte variante.

  După Andrei Maioreanu, secretarul de stat din Ministerul Energiei, un alt social-democrat de la Gorj va ajunge zilele acestea într-o poziție guvernamentală. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Gorj, Mihai Weber. „Eu mi-am dorit ca într-unul dintre ministerele Turismului, Culturii sau Economiei, pentru că la Energie avem un secretar de stat, să avem și noi un reprezentant de la Gorj. Vreau să cred că în următoarele zile vom avea o nominalizare într-o funcție de secretar de stat într-unul din aceste ministere. Sper ca lucrul acesta să se realizeze cel târziu săptămâna aceasta. Este o listă care are doar un singur nume acum, pentru că a fost o selecție și o discuție și este un singur nume. Îl veți auzi săptămâna aceasta. Cel mai bine ar fi să vedem deja nominalizarea”, a declarat Weber.

  „Nu este unul dintre numele vehiculate”

  Potrivit președintelui PSD Gorj, inclusiv cu premierul Viorica Dăncilă au fost purtate discuții pentru desemnarea noului secretar de stat, care ar putea ajunge, cel mai probabil, la Ministerul Culturii. „S-a parcurs deja stadiul de discuții, de interviu la nivel de ministru și așteptăm. Am discutat și cu doamna prim-ministru despre propunerea respectivă și așteptăm să fie nominalizat. Nu este unul dintre numele vehiculate anterior, este un membru al PSD Gorj. Are o experiență și este un om în care eu mi-am pus mari speranțe. Cel mai probabil va fi numit la Ministerul Culturii. Dacă nu e Cultură, e Turism, iar dacă nu e Turism, e puțin probabil să fie Economie, pentru că acolo locurile sunt deja ocupate și era vorba de a discuta cu cineva care vrea să părăsească poziția de secretar de stat pentru a merge în altă parte. Acolo încă nu este locul liber”, a explicat Mihai Weber.

  Organizația județeană a PSD a mai încercat și anul trecut să propulseze oameni de la Gorj în poziții de secretar de stat, însă fără rezultat. Printre numele vehiculate atunci s-au numărat cele ale lui Bebe Ionică, Cristian Toader Pasti sau Mihai Prunariu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: