spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPrimar: ”Trăim cu speranța că va veni rotativa în Guvern”

  Primar: ”Trăim cu speranța că va veni rotativa în Guvern”

  Luna Mai, așteptată cu interes de primării PSD. Potrivit înțelegerilor făcute, în luna Mai ar urma, ca prin rotație, PSD să preia poziția de premier. Modificarea ar urma să aducă și schimbări de miniștrii, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, amintind că acordul politic prevede patru schimbări la rotativă.

  În teritoriu, primarii social-democrații susțin că prin această mișcare se așteaptă că lucrurile să se îmbunatățească în privința finanțărilor și măsurilor menite să sprijine populația. Guvernarea trecută, alianță PNL-USR-UDMR, încă are efecte asupra administrațiilor locale.

  „Mai trăim și cu speranța că va veni și rotativa. Adică un premier Social-Democrat, și eu cred că România se va schimba. Și eu am fost nemulțumit de banii primiți de la Consiliul Județean Gorj, dar aceștia au fost banii, ce sa faci?! PSD va veni cu un plan de guvernare, vom avea rectificari bugetare, avem proiecte pentru care am primit finanțare. Nu aruncăm cu piatra nici în PNL, deși pe vremea guvernării cu USR, toți am dus greul”, susține primarul din Turburea Ion Bîrcă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: