spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăPoliticProiectul lui Iordache: ”Gorjul calamitat economic și social de decarbonare”

  Proiectul lui Iordache: ”Gorjul calamitat economic și social de decarbonare”

  Liberalul Ion Iordache a lansat un proiect prin care speră să sprijine județul care l-a trimis în Parlamentul României. În programul “Forța Dreptei, Forța Gorjului”, se regăsește inclusiv semnătura președintelui PNL, Ludovic Orban.

  Senatorul susține că a purtat discuții cu parlamentarii de Gorj și că proiectul său poate suferi modificări la solicitarea tuturor factorilor care doresc să se implice. “Astăzi am lansat programul pe care Gorjul îl așteaptă de 30 de ani! Am început prin a obține susținerea unuia dintre cei mai importanți oameni politici ai țării, președintele PNL, Ludovic Orban.
  Este momentul ca toți parlamentarii, primarii, președintele Consiliului Județean și ceilalți gorjeni din administrația publică locală și centrală să-și conjuge eforturile pentru a implementa rapid un astfel de proiect.

  Nu am pretenția că documentul prezentat este perfect și ar cuprinde toate nevoile județului, dar împreună putem aduce cele mai bune soluții.
  Consider că este datoria mea față de gorjeni să ofer acest start și să creez condițiile în care să lucrăm, în sfârșit, împreună în slujba oamenilor care își pun speranța în noi. Cred că este clar pentru toată lumea că, fără să lucrăm umăr la umăr pentru Gorj, nu vom putea face, individual, mai nimic. Putem fi adversari pe alte teme, dar când vine vorba de Gorj trebuie să acționăm ca un tot, altfel vom rămâne stăpâni pe un județ pustiit de lipsa de patriotism a predecesorilor noștri! Gorjul nu mai are timp să aștept!”, susține liberalul.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: