spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesCum vrea PSD să îl bată pe Romanescu la alegerile pentru funcția...

    Cum vrea PSD să îl bată pe Romanescu la alegerile pentru funcția de primar

    PSD Gorj a stabilit o strategie pentru a-l învinge pe primarul Marcel Romanescu (PNL) la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu din anul 2024.

    Astfel, la nivelul organizației municipale se înființează structuri ale partidului la fiecare secție de votare din Târgu Jiu. Cea mai mare parte dintre aceste structuri au fost, deja, înființate.

    „Organizația Municipală PSD, pentru a stabili un candidat pentru Primăria Târgu Jiu, este în plin proces de organizare pe fiecare secție de votare. Sunt 56 de secții de votare în Târgu Jiu. Domnul președinte Cristi Rujan a început prin această metodă de a organiza fiecare secție de votare în parte și, momentan, se ocupă de partea de organizare. Fiecare secție de votare are în jur de 2.000-3.000 de votanți, iar fiecare secție va avea o structură cu președinte, vicepreședinte și secretar. 2.000-3.000 de alegători reprezintă alegătorii unei comune. Este în plin proces de organizare și s-a ajuns la 43 de secții organizate, cu o structură stabilă“, a spus Marius Cuțitoiu, președintele organizației de tineret din cadrul PSD Gorj.

    Toate structurile vor fi înființate până la începutul toamnei

    Toate structurile arondate secțiilor de votare vor fi înființate până la începutul toamnei. „Până în septembrie este termen limită ca să se organizeze pe aceste secții. Structurile vor merge în aria de votare și vor discuta, împreună cu consilierii locali PSD, cu locuitorii zonei atât despre doleanțele pe care le au, dar și despre un posibil candidat.

    În paralel se va desfășura și sondajul de opinii“, a mai precizat Marius Cuțitoiu la o emisiune de la 1 Plus Tv..

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: