spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăPoliticVerzii și-au desemnat candidații la Consiliul Județean

  Verzii și-au desemnat candidații la Consiliul Județean

  Încă un cadru universitar face pasul spre politică. Fostul prorector Ștefan Ghimiși  s-a decis să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Partidul Verzilor îl susține și îl va oferi sprijin în viitoarea campanie electorală.

  „Gorjul Renaște” este sloganul pe care candidatul Verzilor de la Gorj îl va foloi în campania electorală. Ștefan Ghimiși  și-a dorit să intre în politică pentru a schimba fața roșie a județului. “Cu siguranță o să sprijin și o să dezvolt din poziția de președinte al Consiliului Județean aducerea de proiecte. Cu siguranță firmele care aduc proiecte în Gorj o să fie sprijinite și o să colaborăm cu ele, pentru că împreună putem face lucruri bune pentru județ. Cu siguranță sunt fonduri care nu au fost atrase, sunt fonduri foarte multe pe piață și important e să le iei. Sunt bani pe piața europeană, important e să știm cum să îi aducem și să îi folosim pentru cauze bune pentru comunitate. Dacă privesc acum Gorjul în retrospectivă față de acum aproape 30 de ani, când mă întorceam în Gorj, aproape că s-a transformat. Nu mai este acel județ în poziția din 1993. Aproape roșu a rămas, dar sper să mai schimbăm din culoare și să trecem pe o culoare mai optimistă, verdele fiind, zic eu, alegerea corectă pentru viitor. Europa trece pe verde și cred că și noi trebuie să ne ducem spre Europa dacă vrem să fim parte a acestei structuri. Cred că putem face lucruri bune în județ”, a transmis Ștefan Ghimiși.

  Spre deosebire de contracandidații săi, candidatul Partidului Verde vorbește despre oameni. Nu promite lucruri mărețe ci propune schimbări de mentalități. “O să vorbesc în campania asta despre oameni, pentru că toată lumea vorbește despre șosele și drumuri pe care le enunță numai când sunt la început de campanie. De drumul expres Craiova-Târgu Jiu auzim tot timpul că începe, dar nu l-am văzut începând, de spitale noi, la fel, vorbește toată lumea, dar până la urmă oamenii sunt importanți în societate. Dacă vrem să construim ceva și să schimbăm lucrurile, trebuie să schimbăm mentalitățile. Cred că această campanie trebuie să fie despre oameni, pentru că mandatul viitor va fi pentru oameni. Trebuie să încercăm să schimbăm mentalitățile și să îi aducem pe toți în postura de a putea face lucrurile împreună și nu de a vâna tot timpul greșelile celorlalți. Haideți să luăm tot ce e bun din proiectele fiecărui partid și să încercăm să creăm lucruri bune”, a mai transmis candidatul Partidului Verde la Consiliul Județean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: