spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesWeber: "Majorarea salariului minim pe economie este o măsură obligatorie"

  Weber: „Majorarea salariului minim pe economie este o măsură obligatorie”

  Partidul social-democrat militează pentru creșterea salariului minim pe economie. Măsura propusă și promovată de liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, se regăsește acum pe lista de priorități a Partidului Social-Democrat.

  Parlamentarul spune că populația poate face față valului de scumpiri doar prin majorări salariale. „Creșterea salariului minim pe economie, în tranșe egale până în 2024, este un proiect pe care l-am propus în Parlament și susținut permanent în ultimii ani. Din păcate, nu a fost agreat de fosta guvernare, însă acum se regăsește în pachetul de măsuri complementare propuse de PSD pentru sprijinirea populației, în contextul crizei energetice și a inflației ridicate. Având în vedere scumpirile în lanț la toate serviciile și produsele, majorarea salariului minim pe economie la 3000 de lei brut este o măsură OBLIGATORIE, alături de alte măsuri complementare pe care PSD le va propune pentru a veni în sprijinul românilor în următoarea perioadă”, a transmis deputatul de Gorj Mihai Weber.

  Liderul PSD Gorj susține că majorarea salarială este și o metodă bună de a reduce exodul forței de muncă. „Este, totodată, și o formă de stimulare a forței de muncă. Pe de o parte, reducem exodul spre țările dezvoltate din punct de vedere economic, iar pe de altă parte, îi încurajăm pe tinerii absolvenți să se înscrie în rândul angajaților. Obiectivul și datoria noastră față de români este de a-i sprijini în această perioadă dificilă, chiar dacă eforturile financiare sunt foarte mari și, uneori, cu sacrificii”, a mai declarat Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!