spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăSănătateConferință medicală de Ziua Mondială a Sănătății

  Conferință medicală de Ziua Mondială a Sănătății

  Medser Min SA a sărbătorit, astăzi, Ziua Mondială a Sănătății prin organizarea Conferinței Medicale „Resuscitarea cardioraspiratorie și primul ajutor la pacientul politraumatizat”, aflată la prima ediție.

  „Este un bun prilej pentru a ne îndrepta atenția, mai mult ca oricând, către cel mai important aspect al existenței noastre și, anume, sănătatea”, a transmis conducerea unității prin directorul Anca Bordușanu.
  Lucrările conferinței au mai fost susținute de către ??. ?????? ??????? ș? ??. ??????ț? ?ă???, care au oferit informații prețioase despre modul în care se reacționează în caz de traumă sau resuscitare. Evenimentul a avut loc la Universitatea ” Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

  „Noi, Medserv Min, nu reușeam să organizăm această conferință pilot fără ajutorul partenerilor: ????????????? ?????????? ??â???ș?, ?????????? ?? Ș????ț? ???????? ș? ???????????????, ???????? ????ț??? ?? ?????ță ?â??? ??? ș? ????????? ????ț??? ?? ???????ță ????, cărora le mulțumsc pentru colaborarea și deschiderea de care au dat dovadă.Unul dintre ???????? conferinței a fost ??. ?????? ?????????, căruia îi mulțumesc pentru participare, promptitudine și dăruire”,a declarat Anca Bordușanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!