spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăSănătateConferință medicală de Ziua Mondială a Sănătății

  Conferință medicală de Ziua Mondială a Sănătății

  Medser Min SA a sărbătorit, astăzi, Ziua Mondială a Sănătății prin organizarea Conferinței Medicale „Resuscitarea cardioraspiratorie și primul ajutor la pacientul politraumatizat”, aflată la prima ediție.

  „Este un bun prilej pentru a ne îndrepta atenția, mai mult ca oricând, către cel mai important aspect al existenței noastre și, anume, sănătatea”, a transmis conducerea unității prin directorul Anca Bordușanu.
  Lucrările conferinței au mai fost susținute de către 𝐃𝐫. 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐏𝐨𝐞𝐧𝐚𝐫𝐮 ș𝐢 𝐃𝐫. 𝐒𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧ț𝐚 𝐁ă𝐥𝐚𝐧, care au oferit informații prețioase despre modul în care se reacționează în caz de traumă sau resuscitare. Evenimentul a avut loc la Universitatea ” Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

  „Noi, Medserv Min, nu reușeam să organizăm această conferință pilot fără ajutorul partenerilor: 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗮𝗻𝘁𝗶𝗻 𝗕𝗿â𝗻𝗰𝘂ș𝗶, 𝗙𝗮𝗰𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 Ș𝘁𝗶𝗶𝗻ț𝗲 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 ș𝗶 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗲, 𝗦𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲ț𝗲𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗨𝗿𝗴𝗲𝗻ță 𝗧â𝗿𝗴𝘂 𝗝𝗶𝘂 ș𝗶 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲ț𝗲𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗔𝗺𝗯𝘂𝗹𝗮𝗻ță 𝗚𝗼𝗿𝗷, cărora le mulțumsc pentru colaborarea și deschiderea de care au dat dovadă.Unul dintre 𝐥𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 conferinței a fost 𝐃𝐫. 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮, căruia îi mulțumesc pentru participare, promptitudine și dăruire”,a declarat Anca Bordușanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: