spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăSănătatePeste 20 de pacienți, la Spitalul Cărbunești

  Peste 20 de pacienți, la Spitalul Cărbunești

  Spitalul din Târgu-CărbuneștiSpitalul de Urgență Târgu Cărbunești și-a deschis porțile, de pe data de 1 mai, tuturor bolnavilor. În cele două zile, în secțiile spitalului s-au internat peste 20 de pacienți.

  „Au început să vină pacienți chiar de pe 1 mai. S-au făcut multe foi de internare de o zi. În prezent sunt 25 de pacienți internați, dintre care doi sunt de COVID-19.

  Au venit pacienți cu diverse probleme: cardiace, fizioterapie, cu boli cronice. Numărul pacienților va crește în perioada următoare. Medicii au comunicat că activitatea spitalului s-a reluat în mod normal“, a spus Constantin Târziu, managerul Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești.

  47 de paturi pentru pacienții cu COVID-19

  Capacitatea spitalului din Târgu Cărbunești este de aproximativ 350 de paturi. De la 1 mai, au rămas 47 de paturi pentru tratarea pacienților infectați cu SARS-CoV 2, cinci paturi la ATI și 25 pentru suspecți.

  Directorul Spitalului din Târgu-Cărbunești , Constantin Târziu, spune că unitatea medicală va fi mixtă: „Va fi spital mixt, adică și pentru pacienții non COVID-19. În fiecare secție există circuite și paturi rezervate pentru pacienți cu COVID-19. În tot spitalul s-au refăcut circuitele atât pentru pacienții bolnavi, cât și pentru cei suspecți. Nu a fost ușor ca o secție să fie împărțită în trei: COVID-19, suspecți și non COVID-19“, a mai spus Constantin Târziu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: