spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDeputații AUR vor să plece ”în masă”? În ce partid migrează

  Deputații AUR vor să plece ”în masă”? În ce partid migrează

  Simion și Rusu, atunci prieteni, acum dușmani

  Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a confirmat că un grup de 12 deputați din partid au negociat să plece „în masă” la PNȚCD și să facă grup parlamentar în Camera Deputaților, printre aceștia fiind și deputatul Daniel George Rusu de la Alba.

  “12 deputați, printre care și cel din Alba, au avut o serie de cerințe, printre care și o garanție scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat și la alegerile viitoare. Atunci ar fi avut loc o negociere a grupului de deputați pentru o posibilă plecare în masă către PNȚCD. Din tot grupul de deputați, doar cel din Alba a luat hotărârea să plece”, a declarat George Simion pentru alba24.ro.

  ”Beția puterii i-a venit de hac!”

  Deputatul de Alba susține că a luat hotărârea să plece din partid, dar acesta a declarat că, în următoarea perioadă, mai mulți deputați și chiar senatori vor pleca din formațiunea politică.

  Rusu a postat pe Facebook mai multe acuzații la adresa liderului AUR, George Simion: „Acuma totul s-a schimbat! Bani și interese! Aroganță și manipulare! Restul este un patriotism deșănțat de fațadă! Din păcate George nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac! Voi continua lupta pentru aceleași valori și principii alături de toți cei care se vor alătura mie!”, a scris Rusu pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: