spot_img
6.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăNews AlertBursa Generală a Locurilor de Muncă, la Târgu Jiu

  Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Târgu Jiu

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj organizează „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”. Evenimentul ce reunește mediul de afaceri din Gorj va avea loc săptămâna viitoare și va fi găzduit de Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu.

  “În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza, în data de 20 MAI 2022, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din str Tineretului nr 1, „BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ“.

  Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.

  Reamintim că, atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ce se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile, pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.
  Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune. Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. D. Petrescu nr 1, Târgu Jiu”, a transmis AJFM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: