spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăSocialCarnavalul toamnei, la grădinița cu program prelungit ”Mihai Eminescu”

  Carnavalul toamnei, la grădinița cu program prelungit ”Mihai Eminescu”

  Sărbătorirea toamnei, ca anotimp al belșugului, al cămărilor pline, al bucuriei, al  miresmelor și nuanțelor, a devenit o tradiție pentru Grădinița cu Program Prelungit „Mihai Eminescu”, din Tg-Jiu care se sărbătorește în fiecare an în luna noiembrie.

  Activitatea a avut drept scop celebrarea naturii și a bogățiilor toamnei, precum și introducerea preșcolarilor în atmosfera relaxantă a activităților extracurriculare, ajutându-i să se cunoască, să se descopere,să lucreze în echipă cu părintele, să-și manifeste creativitatea.

  Începând cu amenajarea spațiului din curtea grădiniței, ce a redat cu acuratețe aspecte specifice anotimpului, și continuând cu parada fructelor și a legumelor, a pălăriilor, expoziții  de fructe și legume personalizate, produse tradiționale și dulciuri dar și inițierea în tainele conservelor de toamnă, toate au condus la crearea atmosferei de basm, la o bună dispoziție generală precum și construirea punții de legătură dintre părinții preșcolarilor.

  Activitatea de azi s-a dorit  a fi o bună ocazie de evidențiere a managementului eficient și stimulativ implementat de către directorul unității, doamna prof. Văduva Ionela, a muncii și dedicării celor 37 de cadre didactice din grădiniță și creșă, precum și a eficienței parteneriatului grădiniță-familie.

  Prof. Butișeanu Liliana

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!