spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSocialDonație din partea unui jandarm gorjean pentru o școală din Novaci

  Donație din partea unui jandarm gorjean pentru o școală din Novaci

  Un jandarm gorjean care activează la Timișoara făcut o donație importantă unei școli din localitatea Novaci. Bogdan Cornoiu a oferit materiale sportive.

  „Pentru ca este luna cadourilor, am furat startul și am decis sa fac o donație către Școală Gimnaziala nr.1 Novaci, constând în materiale sportive noi, dornice sa fie folosite de către copii. Mulțumesc prietenilor care au fost alături de mine și vă invit pe fiecare dintre voi să faceți măcar luna aceasta un gest frumos pentru o școală sau pentru familiile nevoiașe!!! Sărbători fericite și binecuvântate tuturor!!!“, a transmis jandarmul gorjean.

  S-a implicat în numeroase acțiuni umanitare

  Bogdan a organizat mai multe acțiuni umanitare și a strâns bani pentru diferite persoane aflate în suferință sau în alte cazuri umanitare. Acesta a activat în cadrul Jandarmeriei Gorj, dar de ceva timp își desfășoară activitatea la Timișoara. În primăvara anului trecut,, el a salvat viața unei femei care voia să se sinucidă într-un moment de rătăcire: „Bogdan plecase de acasă pentru a face unele cumpărături și, pe măsură ce se apropia de Podul Traian din municipiul Timișoara, a observat două persoane care păreau agitate, încercând să ceară ajutor prin apel 112. Nu a trecut indiferent și a aflat imediat că o femeie stă pe balustrada exterioară a podului, amenințând că vrea să își ia viața. S-a apropiat precaut de femeie și a întrebat-o ce se întâmplase, cerându-i permisiunea de a se apropia, întrucât nu se auzeau foarte bine. Într-un moment de neatenție, a reușit să o ia în brațe și să o îndepărteze de pericol. Colegul nostru a încercat să o liniștească și a predat-o în siguranță unui echipaj SMURD, ajuns la scurt timp“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

  Bogdan are o experiență de aproximativ 20 de ani în cadrul Jandarmeriei Române, timp în care a mai salvat două vieți: a scos din flăcări un bărbat, iar în anul 2015 a resuscitat o femeie, reușind să o readucă la viață după ce fusese, de asemenea, victima unui incendiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: