spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMedicii din Turcia i-au amputat piciorul băiețelului din Ionești care suferea de...

  Medicii din Turcia i-au amputat piciorul băiețelului din Ionești care suferea de cancer osos

  Răzvan, copilul în vârstă de 12 ani, din comuna Ionești, care suferă de cancer osos la picior, a suferit o intervenție chirurgical prin care i-a fost amputat piciorul. Băiețelul este în continuare internat la clinica din Turcia. Medicii din România i-au transmis familiei că piciorul trebuie amputat pentru ca viața lui Răzvan să fie salvată, dar părinții au refuzat deoarece o clinică din Turcia îi asiguraseră că piciorul poate fi salvat. Au fost demarate campanii de strângere de fonduri pentru ca Răzvan să poată pleca în Turcia, unde copilul a ajuns la începutul acestui an.

  Răzvan a urmat un tratament cu citostatice, dar, până la urmă, piciorul nu a mai putut fi salvat și a fost nevoie de amputarea acestuia.

  Cum a apărut boala

  Tatăl copilului, Florin Dumitrescu, a povestit cum a apărut boala: „Nu știu cum a apărut. Copilul ne-a povestit că durerile au apărut când venea de la joacă. Mi-a arătat că are o umflătură și am încercat cu unguent, dar nu a trecut. În urmă cu două săptămâni, a fost internat în spital. Noaptea avea dureri mari și nu se putea odihni. La clinica din Turcia ni s-a promis că piciorul va fi salvat“.

  Se strâng fonduri pentru achiziționarea unei proteze

  O altă campanie de strângere de fonduri a demarat pentru achiziționarea unei proteze pentru Răzvan: „Cred că este una dintre cele mai dureroase imagini în care un tată își privește fiul. Sfâșiat de durere, a avut nevoie de susținere pentru a-și ține echilibrul și totuși a trebuit să rămână în picioare pentru a oferi lui Răzvan puterea de a mai face un pas, unul atât de greu dat fiind că va fi obligat să accepte noua viața, una a celor marginalizați de societate. Să îi oferim șansa la o viață normală prin achiziția unei proteze care va ține loc de picior, dându-i speranța unei vieți normale. Donați ‼️“, se arată pe pagina de Facebook a Asociației „Povestea mea“.

  Asociatia Povestea Mea

  RON : RO07BTRLRONCRT0536856701

  EUR: RO54BTRLEURCRT0536856701

  BIC / SWIFT: BTRLRO22

  Cu specificația: “Razvan”

  Deschis la Banca Transilvania

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: