spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocial„Moș Crăciun pentru o zi”, campania prin care peste 1000 de elevi...

  „Moș Crăciun pentru o zi”, campania prin care peste 1000 de elevi primesc cadouri

  În această perioadă, în 11 localități din județul Gorj, se desfășoară campania „Moș Crăciun pentru o zi”. În cadrul acestei campanii, organizată de S.C. Crilelmar S.R.L, împreună cu Asociația „Centrul de Sprijin pentru Români”, se vor împărți peste 1.100 de pachete elevilor din clasele primare.

  Organizatorii au mers deja în localitățile Polovragi, Alimpești, Stejari și Dănciulești, unde au împărțit aproximativ 440 de pachet, iar elevii i-au întâmpinat cu colinde, poezii, dar și cu multă voie bună: „Ne bucurăm cu am fost primiți cu multă bucurie de cei mici, și-n același timp ne bucurăm că și administrațiile publice locale au fost receptive când le-am spus despre această campanie. Prin această campanie dorim să aducem un zâmbet pe chipul elevilor din mediul rural, iar localitățile în care am mers și vom mere au fost alese aleatoriu, din mai multe zone ale județului”, a precizat Lelius Stănușoiu, administratorul firmei care a cumpărat pachetele ce se împart în cadrul acestei campanii.

  De modul cum se desfășoară campania până acum este încântat și președintele Asociației „Centrul de Sprijin pentru Români”, Luis Popa: „Este a două colaborare pe care o avem cu această firmă. Prima a fost în luna septembrie, când am împărțit peste 700 de ghiozdane complet echipate elevilor din clasa I și clasa pregătitoare, din peste 30 de localități din județ. Ne dorim ca această colaborare să continue și anul viitor, și împreună să aducem momente de bucurie în cât mai multe comunități locale.”

  Campania să va desfășura până pe data de 22 decembrie, iar în zilele următoare Moș Crăciun și prietenii săi vor merge în Scoarța, Bălănești, Roșia de Amaradia, Săcelu, Fărcășești, Dănești și Bolboși.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: