spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 4, 2024
Altele
    AcasăSocialO nouă sponsorizare făcută Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, de către...

    O nouă sponsorizare făcută Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, de către Asociația „Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017”

    Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a primit o nouă sponsorizare din partea Asociației „Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017”, după ce anul trecut aceiași asociație a pus la dispoziția spitalului un laborator genetic de ultimă generație.

    De această dată, membrii asociației au sponsorizat unitatea medicală, cu următoarele bunuri: 8 pachete speciale 1+1 Pulsoximetrul digital pentru deget, 4 dispozitive pentru dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C LBA-ER 22W-S, zece bucăți certofix trio V720 CETROFIX TRIO V720, dar și zece bucăți de certofix duo. În același timp, Asociația „Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017” a mai pus la dispoziția spitalului și alte bunuri care vor ajuta cadrele medicale să-și desfășoare activitatea în condiții bune, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 17.319 lei.
    „De fiecare dată această asociație va ajuta sistemul medical din județul Gorj și împreună cu membrii noștri am reușit să aducem un plus de valoare actului medical. Acțiunile noastre începute anul trecut, prin construirea laboratorului genetic, au continuat, drept dovadă și această sponsorizare făcută astăzi, și vor continua și pe viitor. Cadrele medicale din cadrul acestui spital pot vedea în asociația noastră un partener și cred că am demonstrat acest lucru de-a lungul timpului”, a declarat Lelius Stănușoiu, președintele asociației.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: